Rondje Breeje Durp

Jeu de Boules Vereniging ‘s-GRAVENBOULES organiseert sedert 2009 het Rondje Breeje Durp.
 
Het toernooi wordt gespeeld op de ter beschikking gestelde privebanen bij leden van ‘s-Gravenboules en op de banen bij de Berkenflat, bij de Kreek en de banen in het Zandeveltpark.
 
Het Rondje Breeje Durp is een doublettentoernooi over 4 partijen waarbij de spelers iedere ronde wisselen van samenstelling en per fiets van baan naar baan door heel ‘s-Gravenzande gaan om dit toernooi te spelen.
 
Vorig jaar kon het vanwege corona niet doorgaan, maar dit jaar kon het weer en werd het Rondje Breeje Durp op woensdag 7 juli 2021 voor de 12e keer gespeeld
 
Winnaar van Rondje Breeje Durp 2021 werd Jan van Daalen 4+36, 2e Cor van Geest 4+32 en 3e Jac ’t Hart 4+31.

Voorts waren er nog een aantal prijzen die over het deelnemersveld werden verdeeld. Voor het Rondje Breeje Durp van 2021 waren 52 deelnemers aangemeld.
 
Een compliment aan de spelers die er een sportief en gezellig toernooi van maakten. Natuurlijk mogen we de baaneigenaren niet vergeten die dit mede mogelijk maakten. Nadat de prijzen waren verdeeld was er een overheerlijk chinees buffet waarbij naast de deelnemers ook de partners konden aansluiten. Met totaal 77 personen werd hier aan deelgenomen en omdat er zowel binnen als buiten gezeten kon worden was dit, na een periode met allerlei beperkingen, weer een activiteit waarvan met volle teugen werd genoten wat ook duidelijk was te zien. Een geweldige dag die zeker weer voor herhaling vatbaar is.
 
Alle uitslagen van het Rondje Breeje Durp 2021