Rondje Breeje Durp

Jeu de Boules Vereniging ‘s-GRAVENBOULES organiseert sedert 2009 het Rondje Breeje Durp. Traditiegetrouw is de woensdag van de ‘s-Gravenzandse feestweek in juli de speeldag voor het Rondje Breeje Durp.
 
Het toernooi wordt gespeeld op de ter beschikking gestelde privebanen bij leden van ‘s-Gravenboules en op de banen bij de Berkenflat, bij de Kreek en de banen in het Zandeveltpark.
 
Het Rondje Breeje Durp is een doublettentoernooi over 4 partijen waarbij de spelers iedere ronde wisselen van samenstelling en per fiets van baan naar baan door heel ‘s-Gravenzande gaan om dit toernooi te spelen.
 
Dit jaar werd het Rondje Breeje Durp op woensdag 11 juli 2018 voor de 10e keer gespeeld

Winnaar van Rondje Breeje Durp 2018 werd Maarten van Geest 4+18, 2e Wil de Graaf 4+9 en 3e Piet v/d Hout 3+24.
Zij wonnen een beker met een fles wijn.
 
Voorts waren er nog een aantal prijzen die over het deelnemersveld werden verdeeld. Zij wonnen een fles wijn. Voor het Rondje Breeje Durp van 2018 waren 64 deelnemers aangemeld. Het was uitstekend weer om op deze dag een Jeu de Boules toernooi te spelen.
 
Een compliment aan de spelers die er een sportief en gezellig toernooi van maakten. Natuurlijk mogen we de baaneigenaren niet vergeten die dit mede mogelijk maakten. Na afloop was er voor alle deelnemers met partner een barbecue georganiseerd waar 94 personen aan deelnamen. Een zeer geslaagd toernooi met een gezellige nazit van deze mooie dag.