Rabo Clubkas Campagne

De Rabo Clubkas Campagne is er weer. Leden van de Rabobank kunnen in de periode van 3 t/m 15 oktober 2018 weer stemmen. Zij krijgen hiervoor een brief met een persoonlijke stemcode. Breng uw stemmen uit op ‘s-Gravenboules en evenals voorgaande jaren vragen wij u om ook te stemmen voor onze buur ONDO. Zij vragen ook aan hun leden om voor ‘s-Gravenboules te stemmen.
 
Evenals voorgaande jaren hadden ook vorig jaar weer velen op ons gestemd. Op maandagavond 31 oktober 2017 was er in Theater “De Naald” de uitreiking van de cheques. Een goed georganiseerde avond waaraan veel van de 265 deelnemende verenigingen uit het Westland en Maassluis aanwezig waren.

In totaal zijn er door de leden van de Rabobank 38000 stemmen uitgebracht. Aan de 3 verengingen of stichtingen die het meeste aantal stemmen kregen werden de cheques op het podium uitgereikt. De winnaar van dit jaar was de Stichting ALS die met een cheque van ruim € 1700,- naar huis gingen.
 
Voor ‘s-Gravenboules was er dit jaar een cheque van € 630,65. Een prachtig resultaat, zelfs € 135,- meer dan vorig jaar. Iedereen die zijn of haar stem aan ons heeft uitgebracht, hartelijk dank en voor volgend jaar rekenen wij ook weer op u.