Intern Club Kampioenschap

Jeu de Boules Vereniging ’s-Gravenboules houdt elk kwartaal een interne clubcompetitie voor de recreatiespelers en de wedstrijdspelers.
 
Op de dinsdagmiddag zijn er overwegend recreatiespelers en spelen 4 partijen. De uitslagen van een kwartaal worden bij elkaar opgeteld en wordt er een speler kwartaalkampioen van de dinsdagmiddag. De wedstrijdspelers zijn ook van harte welkom maar dingen niet mee naar het kwartaalkampioenschap.
 
Op de donderdagavond zijn er overwegend wedstrijdspelers en spelen 4 partijen. De uitslagen van een kwartaal worden bij elkaar opgeteld en wordt er een speler kwartaalkampioen van de donderdagavond. De recreatiespelers zijn ook van harte welkom maar dingen niet mee naar het kwartaalkampioenschap.
 
Er wordt tevens een jaarstand bijgehouden van de spelers. Aan het begin van het nieuwe jaar zijn er 8 kwartaalkampioenen aangevuld met de 4 beste dames en 4 beste heren uit de jaarstanden van zowel de dinsdagmiddag als de donderdagavond, dus in totaal 24 spelers. Zij spelen tegen elkaar in een single toernooi en maken uit wie de Club Kampioen van het afgelopen jaar wordt.
Uitslagen voorrondes Clubkampioenschap 2019
Uitslagen finales Clubkampioenschap 2019
 
Club Kampioen van 2019 is geworden – Lies Zeelenberg
 
Standen 1e kwartaal 2020 – Dinsdagmiddag
Standen 1e kwartaal 2020 – Donderdagavond
 
Standen 2e kwartaal 2019 – Dinsdagmiddag
Standen 2e kwartaal 2019 – Donderdagavond
 
Standen 3e kwartaal 2019 – Dinsdagmiddag
Standen 3e kwartaal 2019 – Donderdagavond
 
Standen 4e kwartaal 2019 – Dinsdagmiddag
Standen 4e kwartaal 2019 – Donderdagavond