Strand toernooi

Jeu de Boules Vereniging ‘s-GRAVENBOULES organiseert al een aantal jaren een Strand promotietoernooi. Op zaterdag 8 september 2018 is bij slag Beukel het strandtoernooi gehouden. Evenals de voorgaande edities is strandpaviljoen Beachline Beach de locatie waar het allemaal plaatsvindt.
Voor deze editie hadden zich 51 teams aangemeld en werd het een geslaagd toernooi, wat ook volgend jaar weer wordt gehouden.
 
De winnaars van afgelopen editie waren:
Alex van der Staaij en Rob Ghazi van DGW met 4+37, 2e werd het team Jan Boers van ’s-Gravenboules met 4+32, 3e werden Peter Zwaanswijk en Jan van Daalen van ’s-Gravenboules met 4+32, 4e werden Tanny v/d Bos en Wim Brederode van ’s-Gravenboules met 4+28 en 5e werden Johan Boers en Dick Voogd van ’s-Gravenboules met 4+26.
 

Dankzij sponsoring van Jumbo Supermarkt, Slijterij Madeira en Firma Batist konden veel deelnemers met een prijs naar huis. Een zeer geslaagd en goed georganiseerd toernooi met dank aan de genoemde sponsors en de medewerkers van Beachline Beach voor de gastvrijheid. 
Wij bedanken de volgende bedrijven voor hun medewerking; Strandpaviljoen Beach Line, Kwekerij ’t Hart, Piet Batist en Slijterij Madeira.
 
Uitslagen van het ‘s-Gravenboules Strand promotietoernooi 2018