Cees Camfferman toernooi

Voor de 7e keer werd zaterdag 12 oktober 2019 het Cees Camfferman toernooi gespeeld en voor de 2e keer zonder Cees. Hij overleed op 18 augustus 2018. Ter ere van Cees blijft dit toernooi voortbestaan en heeft de club een wisselbokaal hiervoor ter beschikking gesteld.
 
Om deze Cees Camfferman wisselbokaal werd dit jaar gestreden door 48 deelnemers. Voor het uitreiken hiervan was dochter Annelies met haar man uitgenodigd. Het werd weer een middag die verliep zoals Cees het altijd voor ogen had, met vooral gezelligheid en een hapje en een drankje. Tussen de wedstrijden door waren er overheerlijke hapjes die waren verzorgd door Justin / Jasutin.
Na de wedstrijden die, onder leiding van Cor van Dijk, weer fantastisch verliepen konden de prijzen zo rond 17.00 uur worden uitgereikt. Prijzen in de vorm van een tas met kaaspakket van kaasmeester Richard en druiven gesponsord door Jan Boers. De prijzen werden zoals gebruikelijk verdeeld over het hele speelveld.
 
Winnaar werd Cor van Dijk met 3+29, 2e David Steentjes 3+28. 3e Arie v/d Wel 3+27, 4e Wim v/d Bos 3+24 en 5e Riet Bunnik 3+23.
Opnieuw een zeer geslaagd toernooi wat ook volgend jaar weer wordt gehouden omdat, volgens de wens van Cees, dit voor minimaal 5 jaar moest doorgaan. Maar ook daarna zal het Cees Camfferman toernooi blijven bestaan.